3 Adam'dan Bayram Sürprizi : Cem Yılmaz

3 Adam'dan Bayram Sürprizi : Cem Yılmaz

Kahkaha tufanının yaşanacağı programda; Cem Yılmaz müthiş espri ve şakaları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak...

3 ADAM’DAN BAYRAM SÜRPRİZİ!

3 ADAM’IN BU HAFTAKİ STÜDYO KONUĞU: CEM YILMAZ!

 

YAYIN TARİHİ   :   5 EKİM PAZAR

YAYIN SAATİ    :   21:30

 

Eser Yenenlerİbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunduğu 3 ADAM’IN 5 Ekim Pazar günü konuğu; uzun bir aradan sonra ilk kez seyircili bir stüdyo programına katılan Cem Yılmaz.

Kahkaha tufanının yaşanacağı programda; Cem Yılmaz müthiş espri ve şakaları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un skecine ses efektiyle katılacak olan Cem Yılmaz izleyenleri eğlendirirken, 3 ADAM’ın hazırladıkları “Cem Yılmaz Söylüyor “ skeci de programa damgasını vuracak.

Oğuzhan Koç ile birlikte şarkı da seslendirecek olan Cem Yılmaz, stüdyodaki genç seyircilerden gelen soruları da büyük bir içtenlikle cevaplayacak.

Son filmi “PEK YAKINDA” filminden de bahsedecek olan Cem Yılmaz, ayrıca filmin kamera arkası görüntüleri ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

 

Eğlenceli, komik sohbetlerin ve sürprizlerin yer alacağı program 3 ADAM’da Cem Yılmaz’ında katılımıyla eğlencenin dozu artacak.

Güncelleme: 05/10/2014 19:59:59
`